Xiaomi Mi MIX 2 доаѓа со Snapdragon 835 и 8GB RAM!

Xiaomi Mi MIX 2 беше еден од најголемите изненадувања за минатата година, благодарение на својот интересен дизајн. Нормално, поради тоа, заинтересираноста за неговиот следбеник е огромна.... Наводно, ќе постојат 3 верзии од уредот: Првата ќе доаѓа со 4GB RAM и 128 GB меморија, втората со 6GB RAM и 128GB меморија и третата со 8GB RAM и 256GB меморија. Сите ќе работат на Snapdragon 835 процесор и ...

⇐ DailyGSM ⇒