Видео од макета на iPhone 8

Нов ден, нови протечени детали за iPhone 8. Овој пат, видеото ни прикажува црн уред кој изгледа како премиум телефон на компанијата Apple. Можно е дека е во прашање тест модел, но и доказ дека Apple подготвува модел кој ќе изгледа вака, а тоа ќе биде еден од претстојните модели на iPhone. Видеото е долго само пет секунди и е со слаб квалитет, но клучните компоненти се видливи. Тука се двете ...

⇐ DailyUSB.mk ⇒