Споредба меѓу Samsung Galaxy S и Galaxy S8

Samsung ги презентираше Galaxy S8 и S8+ на 21 април, а од денот на претставувањето на првиот модел од S серијата поминаа 7 години. Затоа на YouTube каналот “ EverythingApplePro ” е извршена споредба на првиот S телефон и овогодинешниот S8 смартфон. Очигледно, многу работи се промениле во последните 7 години. Од пластичен и грд телефон, кој бил премногу бавен, со камера со лош квалитет, Samsung ...

⇐ DailyТелефони ⇒