Sony Xperia XZs започна со преднарачки во Европа

Sony Xperia XZs веќе започна со преднарачка во Германија, Италија и Холандија, затоа дознаваме дека цената изнесува 650 евра. Цената не е многу ниска, но има и зошто. Телефонот се одликува со врвни перформанси и иновација со Motion Eye, кој е сепак поевтина верзија од знаменосецот Xperia XZ Premium , чина цена изнесува 750 евра. Ако го нарачате телефонот до 2 април, ве следува и гратис ...

⇐ DailyТелефони ⇒