Samsung забрани преместување на Bixby копчето!

Samsung потроши мнпгу време за создавање на совршениот уред, и поради тоа забрани секакви активности кои би го смениле неговиот дизајн... Пред некој месец, се појави апликација, наречена All in One Gestures во Play Store, која дозволуваше релоцирање на Bixby копчето. Но, Samsung испрати update во Канада, со кој се деактивираат сите активности на апликацијата и релоцирањето. Најверојатно, ...

⇐ DailyGSM ⇒