Samsung Galaxy S8 изложен на екстремна тортура

JerryRig Everything каналот на YouTube кој ги применува сите вообичаени тестови на издржливост како и неколку екстремни дополнителни тортури на ред за мачење го стави и новиот Galaxy S8 кој овие денови влегува во продажба. Во продолжение погледнете сами низ што се помина Galaxy S8 и колку е тој цврсто изграден за најтешките предизвици. Извор: telefoni.mk

⇐ DailyПозитив ⇒