Први фотографии направени со Xiaomi Mi 6!

Xiaomi стана една од најпопуларните компании во Кина за многу кратко време, а пред само некој ден го претстави најважниот телефон за оваа година, Xiaomi Mi 6. Покрај секундарната камера, уредот нуди низа други спецификации кои го прават премиум телефон... Уредот нуди две 12 мегапикселни камери на задната страна, а нивниот квалитет може да го забележите во долните фотки: portrait mode без portrait ...

⇐ DailyGSM ⇒