Потврдено: Доаѓа Xiaomi Mi 6 Plus со 6GB RAM!

Спремен за претставување следната недела, доаѓа поголема и подобрена верзија од Mi 6, Mi 6 Plus!. Mi 6 дефинитивно е премиум модел, кој може да се натпреварува и со најдобрите телефони во моментов, но неговиот 5.15 инчен дисплеј претставува мал проблем. Затоа, сега ќе го добиеме 5.7 инчниот Mi 6 Plus со full-HD (1080 x 1920) резолуција. Покрај дисплејот, добиваме батерија од 4500mAh, Snapdragon ...

⇐ DailyGSM ⇒