Откриени тајните пратки доставувани со дронови во Скопје!

Од неофицијални извори дознаваме дека некои компании не сакаат испораките што ги имаат до своите корисници да ги доставуваат само на праговите на нивните домови, туку отидоа и чекор подалеку, па организираат достава на пратки на корисниците токму онаму каде што се наоѓааат во моментот, следејќи го нивното движење со дрон. Така, најавата за почеток на продажбата на новиот Samsung S8 ги возбуди ...

⇐ DailyТочка ⇒