Археолозите пронајдоа остатоци од мистериозна цивилизација во Мексико. Откриена е мрежа на најмалку 41 град околу древната престолнина Изапа на југот на ...
| | веќе видена

Правната битка околу 10.600 години стариот скелет наречен “Мумијата на Духовната Пештера“, заврши откако напредна ДНК анализа покажа дека е таа е поврзана со ...
сите 2 | | | веќе видена

Користењето на марихуана за време на тинејџерските години може да го промени мозокот во клучните центри одговорни за донесувањето на одлуки. Ова се резултатите ...
сите 2 | | | веќе видена

Виртуелната реалност, иако е навистина интересна и со текот на времето ќе станува е повеќе интересна, но и ќе има се поголема примена, моментално се’ уште е на ...
сите 2 | | | веќе видена

Најголемиот дел од луѓето, односно повеќе од 80% сметаат дека објавување на слики и видеа инста стори од ноќните клубови е досадна и незанимливa работа. Ова ...
сите 4 | | | веќе видена

next