Некоj софтвер мора да ги купите кога ќе му истече периодот за бесплатно користење, некоj е целосно бесплатен, а изгледа дека помеѓу овие две опции постои и ...
| | веќе видена

Следната година се навршува точно половина век од моментот кога првиот човек стапна на Месечината. Со цел да го одбележат овој подвиг на човештвото, писателот ...
| | веќе видена

Американските воени пилоти го започнаа тестирањето на системот „Сикорски“ кој што наскоро ќе започне да се користи во управувањето на познатите хеликоптери ...
| | веќе видена

Правната битка околу 10.600 години стариот скелет наречен “Мумијата на Духовната Пештера“, заврши откако напредна ДНК анализа покажа дека е таа е поврзана со ...
| | веќе видена

next