Лажна тревога за црвениот екран на Samsung Galaxy S8

“ Galaxy S8 Red Screen” е најпребаруваниот поим во последните два дена, откако беше објавена тревога со црвен екран во Јужна Кореја. Имено, корисниците мислеле дека екранот на телефонот има фабричка грешка, но тоа е само опција за балансирање на бојата. „Сите уреди на Samsung поминуваат строг процес на тестирање за да ги задоволат највисоките стандарди на квалитет. Нашиот Infinity дисплеј на ...

⇐ DailyТелефони ⇒