Апликацијата „Yolo“ која дозволува поставување на анонимни прашања на Snapchat корисниците, за кратко време станала многу популарна, но во исто време ...
сите 2 | | | веќе видена

Пред помалку од една недела после забраната на Алекс Џонес и други екстремни десничари, Инстаграм откриле дека работат на нова политика за отстранување на ...
| | веќе видена

Египетската мистерија стара 2.000 години конечно била решена кога археолозите пронашле убаво сочуван брод, за кој прв пат се пишувало во 5-тиот век пред новата ...
| | веќе видена

Во ред, поточен наслов е како да се биде „есенцијалист“ но суштината е иста. Пред извесен период, имавме објавено текст со „ линкови од разни ќошиња од ...
| | веќе видена

На жените им е потребно подолго време за да ја пребродат смртта на близок пријател бидејќи имале поцврсти „социо-емоционални врски“ со него, покажува ново ...
| | веќе видена

Постои една стара мистична книга која е над човечките разбирања. Познат како „Ракописот на Војнич“, овој артефакт, кој датира од 15 век, се претвори во модерна ...
| | веќе видена

next