Истражување: Кои корисници најмногу иритираат на Facebook?

Ако сте корисник на Facebook тогаш сигурно меѓу листата на пријатели имате по некој што искрено ве нервира. Едно неодамнешно истражување од Британија покажува дека најмногу иритираат паровите кои јавно изнесуваат детали за својата врска…. Од испитаниците, 26 проценти изјавиле дека им е мачно да ги гледаат „лигавењата“ на паровите на Facebook. „Тоа е толку непотребно, бидејќи паровите можат да си ...

⇐ DailyМрежа ⇒