Facebook Messenger доби нов изглед каде најважни се пораките

Мобилната апликација на Facebook Messenger доби уште една нова надградба која наместо да додава нови функции е посветена на основната функција, а тоа се пораките со нивна нова организација. Бидејќи Facebook Messenger изминатиот период беше преполн со новитети редно време е да се воведе и подобра прегледност на пораките со вашите контакти кои сега ќе бидат прикажувани во три основни табови на ...

⇐ DailyТелефони ⇒