Apple има голема предност во однос на конкурентите - своите обожаватели

Новиот Apple iPhone 8 би требало да биде претставен до крајот на годината, а дури 92 проценти од сопствениците на iPhone имаат намера својот телефон да го заменат со „осмицата“. Обожавателите на Apple се најпознати по верноста кон брендот, без оглед на се. Така, истражувањето кое што го спроведе AlphaWise покажа дека дури 92% од испитаниците кои што се веќе сопственици на iPhone, планираат да го ...

⇐ DailyТочка ⇒