7г. подоцна: Како изгледа Samsung Galaxy S?!

Samsung тогаш ги правеше телефоните со минималистичко куќиште, а сега се прави џинови... Првиот Galaxy S телефон е претставен пред 7 години на јавноста, а оттогаш работите се коренито променети. Денес го имаме S8 моделот, кој е научна фантастика за тогашниот модел со пластичен дизајн и сиромашен хардвер и софтвер. Погледнете на видеото одоздола колкава е разликата:

⇐ DailyИнтересно ⇒