WikiLeaks се сомнева во веродостојноста на извештајот за хакирањето на Трамп

Организацијата WikiLeaks е убедена дека не се веродостојни документите на чија основа американските медиуми пишуваат дека руските разузнавачки служби со помош на кибернетички упади собирале компромитирачки докази за новиот американски претседател Доналд Трамп. „Тие 35 страници, објавени од порталот BuzzFeed во врска со Трам, не претставуваат разузнавачки извештај. Стилот, фактите и датумите (во ...

⇐ DailyАктуелно24 ⇒