(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Трамп прва прес-конференција; Немам договори и заеми во Русија

Немам договори со Русија, немам зделки, немам заеми од Русија. Ова го изјави на првата прес-конференција новоизбраниот претседател на САД Доналд Трамп. Таа се одржи во “Трамп Тауер” во Њујорк и започна со задоцнување од 14 мин. Тој ги нарече лажни вестите и сите тврдења објавени во т.н.. извештај од 35 страници, во кој се тврди дека Русија за него имала компромитирачки информации. Според него ...

⇐ DailyЛокално ⇒