(ВИДЕО) ЗАФРЛЕН ГРАД СТАНА АТРАКЦИЈА: Mраз стигна до куќите

Малиот и заборавен град Фериленд во Њуфаундленд во Канада преку ноќ стана атракција и градоначалникот се чуди што ќе прави со луѓето кои постојано доаѓаат. Причина за посетеност се големите мразеви кои поминуваат покрај брегот во овој град. „Малку сум шокиран од овој наплив, но луѓето ги интересираат вакви работи“ - вели Адријан Каванаг, кој мака мачи да најде сместување за посетителите во овој ...

⇐ DailyФактор ⇒