(ВИДЕО) Импресивнo! Погледнете ја руската верзија на SMART – мал, компактен и исклучително евтин!

Креаторот Александар Малешев, дизајнирал модел на автомобил кој нуди оригинален ‘одговор’ на Smartоt – најмалиот градски автомобил. Земајќи ги во предвид фактот, дека најголемите градови во Русија стануваат се потесни во однос на паркингот, сосема логично дека вакво генијално решение доаѓа од таму. Името на овој модел е Mirrow Provocator. Концептот на Mirrow Provocator е оригинален и многу ...

⇐ DailyЗа Се ⇒