Вицеадмиралот Харвард не сака да биде советник на Трамп

Пензионираниот адмирал Роберт Харвард кој беше главен фаворит на Трамп за советник за национална безбедност го одбил американскиот претседател. Харвард всушност беше втор избор на Трамп откако Мајкл Флин беше принуден да се повлече по обвинувањата за наводни врски со руски разузнавачи. „Всушност се сретнав со некои од луѓето кои наводно се вмешани во ова, тие не знаат ништо за тоа, никогаш не ...

⇐ DailyТелма ⇒