Тунижанецот кој е убиен на аеродромот Орли бил пијан и дрогиран

Радикализираниот муслиман Зиед Бен Белгасем, кој е убиен на аеродромот Орли во Париз во саботата откако нападна француска војничка, бил под дејство на дрога и алкохол. Токсиколошките тестови покажале присуство на алкохол од 0,93 промили и канабис и кокаин. Агенцијата, повикувајќи се на извор во француското судство, објави дека истражителите и натаму се обидуваат да утврдат што е мотивот за овој ...

⇐ DailyФактор ⇒