Трамп: Да, и Русија стои позади хакирањето

По 168 дена од својата последна прес конференција, Доналд Трамп остро го нападна американското разузнавање, обвинувајќи ги службите дека стојат зад лажните вести поврзани со неговите наводни бизнис интереси во Русија, поради кои би бил подложен на уцени. -Сакам да им се заблагодарам на голем дел од новинските организации тука присутни, бидејќи ги видоа тие бесмилици кои беа објавени, можеби од ...

⇐ DailyТелма ⇒