Трамп ја одржа првата прес-конференција, погледнете што кажа

Трамп на прес-конфернецијата, закажана во 17 часот по локално време, задоцни неколку минути. -Убаво е да се биде со Вас, рече Трамп и наведе дека се навикнал на секојдневните конференции за медиумите, но дека тие сега не се одржувале затоа што имало „многу неточни вести“. Освен тоа, Трамп на почетокот на прес-конференцијата им се заблагодари на оние од медиумите кои не ги објавувале „тие ...

⇐ DailyКурир ⇒