Трамп: Нема потреба од реформи на медиумите, потребни се само лица со морален компас

Новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп на денешната прес-конференција одби да одговори на прашањето на новинарот на Си-Ен-Ен за појавувањето на доверливи документи објавени во медиумите. Трамп повеќе пати документите ги оцени како лажни. – Не препорачувам реформи на новинарскиот систем, само лица кои имаат морален компас, истакна Трамп на прашањето за реформи на медиумите. На прашањето ...

⇐ DailyДенешен ⇒