Трамп: Мојот бизнис целосно го препуштам на моите синови

Новоизбраниот претседател на САД Доналд Трамп на денешната прес-конференција, прва по неговиот избор, најави дека автомобилските компании ги измениле плановите за префрлувањето на капацитетите во странство, додавајќи оти се надева дека фармацевтската индустрија на „која многу ѝ е дозволено“ и која има голема моќ, ќе биде следна. По прашањето за програмата на „Ф-35“ авионите, новоизбраниот ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒