Трамп: На Французите им е доста!

Американскиот претседател Доналд Трамп предвиде дека последниот смртоносен напад во Париз во кој беше убиен еден полицаец ќе има “големо влијание” на исходот од клучните избори во Франција овој викенд. Нападот практично се случи пред последниот ден од кампањата. Трамп не се осврнана тоа како најновото очигледна исламистички поврзани насилство може да влијае на гласовите, но кандидатката на ...

⇐ DailyМакфакс ⇒