Трамп: Добрите односи со Русија би биле предност

„Ако Путин го сака Доналд Трамп тоа го сметам за предност, бидејќи имаме лоши односи со Русија“, посочи избраниот американски претседател на неговата прва прес конференција по изборите. Избраниот американски претседател Доналд Трамп на денешната прва прес конференција по изборите која се одржа во Трамп кулата изјави дека наводите оти руски оперативци имале компромитирачки персонални и финансиски ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒