Студот продолжува да одзема животи во Европа

Студот не попушта. Ниските температури во Европа и Балканот продолжуваат да одземаат животи. Најмногу жртви, 24, има во Украина, 10 во Белорусија, по шест во Полска, Романија и Словачка. Студот не попушта. Ниските температури во Европа и Балканот продолжуваат да одземаат животи. Најмногу жртви, 24, има во Украина, 10 во Белорусија, по шест во Полска, ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒