Студен бран го погоди источниот дел на САД

Источниот дел на САД, од државата Џорџија до Масачусетс, погоден е од бура пропратена со обилен снег. Источниот дел на САД, од државата Џорџија до Масачусетс, погоден е од бура пропратена со обилен снег. Бурата во одредени места предизвика прекин во снабдувањето со електрична енергија, а регистрирани се и стотина сообраќајни несреќи. Издадено е предупредување кое се однесува дури на 73 милиони ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒