Руски дипломат во Атина пронајден мртов

Шефот на конзуларното одделение во руската Амабсада во Атина беше пронајден мртов во својот стан, но засега нема сомневања дека е предизвикана насилна смрт, јавија грчки медиуми. Шефот на конзуларното одделение во руската Амабсада во Атина беше пронајден мртов во својот стан, но засега нема сомневања дека е предизвикана насилна смрт, јавија грчки медиуми. Телото на 54-годишниот ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒