Во Русија температурите паднаа на -40

Температурите во Русија паднаа до -40 степени Целзиусови. Земјата преживува една од најтешките зими. Стотици летови од Москва беа откажани, а училиштата се распуштени. pic.twitter.com/8stq7ZjFHm — Piclogy (@Piclogy) January 11, 2017

⇐ DailyСтандард ⇒