Роднини на Бан Ки-мун обвинети за мито

Двајца членови на фамилијата на поранешниот генерален секретар на ОН, Бан Ки-мун се обвинети пред американски федерален суд за намера да подмитат блискоисточен функционер во врска со продажба на комплекс згради во Виетнам за 800 милиони долари. Двајца членови на фамилијата на поранешниот генерален секретар на ОН, Бан Ки-мун се обвинети пред американски федерален суд за намера да ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒