Прошталниот твит на Обама е најпопуларниот во неговото претседателствување

Последната објава на Барак Обама на Twitter како американски претседател собра најмногу лајкови и репостови од сите пораки на претседателот на заминување објавени на социјалната мрежа.„Ви благодарам за сé. Мојата последна молба е иста како и првата. Барам од вас да верувате – не во мојата способност да се создаваат промени, туку во вашите“, напиша шефот на државата во заминување.Повеќе од 660.000 ...

⇐ DailyКанал 77 ⇒