Проштален говор на Обама: Америка е повторно голема но демократијата е на испит

Америка е подобра и посилна држава отколку пред осум години но нашата демократија сега е во опасност. Американскиот претседател Барак Обама го одржа последниот говор пред повлекувањето Америка е подобра и посилна држава отколку пред осум години но нашата демократија сега е во опасност. Американскиот претседател Барак Обама го одржа последниот говор пред ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒