Проштален говор на Обама

Барак Обама го затвори кругот онаму каде што се почна, во Чикаго, градот  каде што ги одржа двата победнички говора. Со тоа, стана првиот претседател во историјата од нацијата не се збогувал од Вашингтон. А, историјата ќе покаже, дали првиот Афроамериканец во Белата куќа навистина успеал. Убеден е дека Америка денес е подобро место за живеење од пред осум години. Земјата ја презеде во најтешкиот ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒