Кој ќе профитира од средбата која ја остварија Доналд Трамп и основачот на Алибаба, Џек Ма во Њујорк?(видео)

Избраниот претседател на САД Доналд Трамп разговарал во Њујорк со кинескиот милијардер и основач на Алибаба , Џек Ма за заеднички проекти и отворање на нови милион работни места во Америка. Џек Ма, основач и претседател на Алибаба Груп, се сретнал со идниот претседател на САД Доналд Трамп во Трам Тауер во понеделник. По состанокот, Ма и Трамп за кратко се сретнале со новинарите и изјавиле дека ...

⇐ DailyМакедонија Денес ⇒