Продолжува сибирската зима во Европа – расте бројот на жртви

Неверојатно студената зима во Европа продолжува да носи човечки животи. Во Полска за само 24 часа од премрзнување починале десет лица додека црниот биланс Неверојатно студената зима во Европа продолжува да носи човечки животи. Во Полска за само 24 часа од премрзнување починале десет лица додека црниот биланс од први ноември досега изнесува 65 луѓе. Повеќето од нив биле бездомници ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒