Се продава блиндираната лимузина на Путин

Лидерот на „слободниот свет“ се вози во кадилак, додека претседателите на другите земји скоро секогаш преферираат Мерцедес. Примерот кој го потврдува правилото е токму овој Mercedes-Benz S600 Pullman Guard од 1995 година, поставен на на продажба од страна на германската куќа Mobile. Во овој примерок се возел рускиот претседател Владимир Путин, пред да почне да ја користи специјално дизајнираната ...

⇐ DailyMK News ⇒