Прибус: Можно е новата администрација да одговори на руското хакирање

Трамп претходно постојано ги одбиваше тврдењата дека Русите му помагнале, со образложение дека овие обвинувања се производ на неговите политички противници кои сакаат да ја поткопаат неговата победа. Ренс Прибус, идниот шеф на кабинет на новоизбраниот американски претседател, денеска изјави дека Трамп го примил заклучокот на разузнавачките агенции за вмешаноста на Русија во кибер нападите, со цел ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒