Поларниот студ однесе најмалку 60 животи во Европа

Како последица на хипотермија предизвикана од поларниот студен бран што зафати поголем дел од Европа, само во последниве неколку дена починаа најмалку 60 лица. Како последица на хипотермија предизвикана од поларниот студен бран што зафати поголем дел од Европа, само во последниве неколку дена починаа најмалку 60 лица. Најмногу жртви, 24, има во Украина, 10 во Белорусија, по ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒