Поларни температури на Балканот и во Европа

Обилните снежни врнежи и двоцифрената температура под нулата доведоа до смртни случаи и го пореметија сообраќајот низ Балканот и Европа. Обилните снежни врнежи и двоцифрената температура под нулата доведоа до смртни случаи и го пореметија сообраќајот низ Балканот и Европа. Студот ја зеде првата жртва во Албанија. Минусните температури му пресудиле на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒