Почина Дејвид Рокфелер, милијардерот кој сакаше да живее 200 години

Дејвид Рокфелер, член на последната генерација на светски познатото семејство Рокфелер, почина во сон на возраст од 101 година, во својот дом во Њујорк. Дејвид беше шесто дете на Џон Д.Рокфелер Џуниор и внук на познатиот соосновач на компанијата Standard Oil, славниот Џон Д. Рокфелер. Милијардерот Дејвид Рокфелер ќе остане запаметен по тоа што беше подготвен да презема радикални мери за да остане ...

⇐ DailyКајгана ⇒