Планот на Трамп: Само Америка има морален компас да го обликува светот, а ова се нашите најголеми противници

Идниот американски државен секретар Рекс Тилерсон се појавил денес пред Сенатот, кој според процедурата дава согласност за поставување на членови на идната администрација и во таа прилика ги претставил правците за надворешна политика на САД за време на претседателот Доналд Трамп. „Многу е едноставно. Ние сме единствената глобална светска сила со можности и морален компас, способна да го обликува ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒