Откриена причината за самоубиството на Велигден: Марија офарбала јајца па скокнала од зграда

31-годишната Марија Пауновиќ, за Велигден офарбала велигденски јајца и скокнала од солитер. Оваа случка го потресе регионот, а сега е откриено и зошто марија се решила на ваков чекор. Таа скокнала од солитер во центарот на Белград бидејќи не можела да го поднесе фактот дека нејзините две малолетни деца, му припаднале на сопругот со кој неодамна се развела. Марија за празникот офарбала јајца, а ...

⇐ DailyТурлитава ⇒