Оланд го поддржа создавењето заеднички систем за одбрана во Европа

ЕУ треба да создаде моќен и сигурен заеднички систем за одбрана, изјави францускиот претседател Франсоа Оланд по средбата со италијанскиот премиер Паоло Џентилони. ЕУ треба да создаде моќен и сигурен заеднички систем за одбрана, изјави францускиот претседател Франсоа Оланд по средбата со италијанскиот премиер Паоло Џентилони, јави ТАСС. - Живееме во опасен свет каде постои сериозна терористичка ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒