Новинарката Кристина го надиграла Трамп: Го прашала нешто што никој не смеел

Истакнала дека новинарите не поставуваат прашања затоа што сакаат некого да предизвикаат, туку затоа што сакаат нешто да дознаат. Германската новинарка Кристина Дунз, добила пофалби од своите колеги поради тоа што успеала на претседателот Доналд Трамп да му постави прашања кои тој во нормални околности успева да ги избегне. Новинарката на германската новинска агенција "DPA", добила позитивни ...

⇐ DailyТочка ⇒