НЕЗАПАМТЕНА ТРАГЕДИЈА: Полицијата открила во пожарот во Лондон настрадале или исчезнале 79 луѓе

Британската полиција соопшти денес дека 79 личности настрадале или исчезнале во пожарот кој ја зафати повеќекатницата во Лондон, минатата недела, со што бројот на загинати е зголемен од 58, колку што беа претходно соопштени. „Ова утро, се плашам дека морам да кажам оти се верува дека 79 лица или настрадале или исчезнале, а со жал морам да претпоставам дека и тие загинале“, рекол полицискиот ...

⇐ DailyФактор ⇒