Нападнат најголемиот противник на Путин: Навални со зелено лице отвора штабови по Русија

Рускиот опозициски лидер, Алексеј Навални, во сибирскиот град Барнаул бил полиен со зелена течност од непознат маж. Навални денес на Твитер напишал: "Ќе отворам штаб во Бернаул како да сум од филмот "Маска"! Супер! Дури и забите ми се зелени". Зелената течност, антисептик кој често се користи во Русија и со денови останува на кожата, наводно била фрлена во лицето на Навални додека приоѓал да се ...

⇐ DailyТочка ⇒